Vacker till vilket pris?


Accessoarer, Bra tips / måndag, februari 22nd, 2021

Nuförtiden kan du köpa accessoarer varje månad för att hänga med i trender men oftast fokuserar de flesta inte på vad det gör för miljön. Tänk om du kunde köpa accessoarer till ett bra pris samtidigt som de är hållbara. Allt fler väljer att ha miljön i åtanke och hållbarhet har aldrig varit så populärt som idag!

Nu kan du hålla dig uppdaterad med hållbara smycken och accessoarer som dessutom är handtillverkade. På Landshopping finns fantastiska och kärleksfullt gjorda smycken som halsband, örhängen och armband till handledsvärmare, väskor och ringar.

Skäm bort någon du tycker om

Med naturen i åtanke görs dessa accessoarer helt för hand i naturmaterial vilket gör att varje accessoar får en själ. Så varför inte skämma bort någon du tycker om eller dig själv samtidigt som du värnar om miljön?

De olika material som används är allt från tenn, älgskinn och lönnträ till merinoull, silver och näver med mera. Vad sägs om örhängen gjorda av silver och näverträ eller kanske en väska i vegetabilgarvat läder? Det finns även accessoarer till barn så valmöjligheterna är många! Ta vara på miljön och klicka dig vidare här för att komma till Landshopping – den hållbara marknadsplatsen.