Trender 2013


Bra tips, Trender / fredag, januari 10th, 2014

2013 var ett år med en hel del trender inom många områden, som exempelvis kläder, skor, smycken samt träningskläder.

Vad gäller klädtrender så har 2013 verkligen varit ett år med en rad olika trender, dock finns det några som varit tydligare än andra. En av de mer tydliga trenderna är den rockiga stilen med exempelvis slitna jeans, någon cool t-shirt samt skinnjacka med mera. En annan trend är att kläder 2013 skulle innehålla mycket färg och kanske framför konstraster mellan olika färger och plagg.

Vad gäller skor så var en av många trender 2013 att skorna precis som kläderna skulle vara färgglada och gärna med konstraster. En annan trend var att skorna även kunde innehålla exempelvis lite metalldetaljer och dylikt.

smyckefronten var 2013 de stora och nästintill överdådiga smyckenas år. Smycken förra året skulle verkligen synas och märkas. Förutom att smycken 2013 skulle vara stora skulle exempelvis halsband gärna komma med ett färgglatt hänge längst ner.

Vad gäller träningskläder och förra årets trender på det området kan man väl säga att även här var det de starka färgerna som var ett säkert kort. Träningskläder i till exempel gult, ljusblått eller grönt var helt rätt och garanterade succé på gymmet. Förutom att träningskläderna skulle vara färggranna så skulle de också gärna vara tajta och och lite åtsittande.