Ta hand om din bästa accessoar


Bra tips / onsdag, februari 18th, 2015

Mobiltelefonen har kommit att bli en mycket populär accessoar och det sägs att vi plockar upp telefonen i snitt var sjätte minut. Idag finns det också en massa tillbehör vi kan utrusta telefonen med, både för att göra den snyggare och göra den mer funktionell. Vi kan numera använda mobiltelefonerna till så mycket mer än att bara prata. Vi surfar på nätet, fotar, filmar och friskvårdar med dem och i takt med denna utveckling måste också tekniken bli mer avancerad.

iPhone 6 plus

Naturligtvis kan du på ett enkelt och snabbt sätt beställa diverse viktiga tillbehör på nätet, så att du aldrig behöver vara utan din telefon. Då får du det levererat direkt hem i brevlådan bara någon dag efter beställningen. Du kan till exempel köpa ett skal med inbyggt batteri till din iPhone så att du inte behöver oroa dig över batteritiden när du är ute. Dessutom kan du själv designa ditt skal om du vill ha en mer personlig touch på din telefon.

Var rädd om din telefon

Det gäller att vårda sin mobiltelefon. Kolla kontinuerligt så att laddaren är okej, det är väldigt viktigt. Vissa laddare kan vara brandfarliga. Apple har till exempel försökt återinsamla sina brandfarliga laddare, det gäller främst laddaren av modell A1300. Den anses vara för känslig mot värme. IGN skriver att just den här laddaren skickades ut med iPhone 4, iPhone 4s samt iPhone 3GS mellan åren 2009 och 2012.

Har du en sådan modell rekommenderas du att genast lämna in den till en Apple Store. Du kan också vända dig till en butik som är så kallade ”Apple Authorized Service Provider”, de byter ut laddaren efter att de verifierat telefonens serienummer.