Sommarens bästa accessoarer


Accessoarer, Bra tips / fredag, juni 1st, 2018

Sommaren kommer med stora steg och även fast vi fått uppleva en fantastisk maj så ligger det bästa framför. Sommaren och semestern är för de flesta den bästa händelsen under hela året. Nu gäller det att skaffa sig sommarens bästa accessoarer så man lugnt kan glida ner till glasskiosken eller dra på stranden utan att fundera på vad man ska ta med sig.

Något som är svårt att vara utan sommartid med solen som glassar är solglasögon. De allra fräckaste hittar du här hos StayHard som säljer sommarens bästa accessoarer och massor av kläder och skor. Kolla runt och gör din beställning redan idag och få dina produkter inom 1 till 3 dagar. Klädmässigt så blir det betydligt enklare sommartid då shorts och linne kan vara allt man behöver då man ska till stranden eller liknande.

När solen står som högst så kan en keps eller slokhatt vara skönt att täcka hjässan med. Försök att inte vara i solen allt för länge då man både kan bränna sig men också bli uttorkad. Drick mycket vatten och se till att emellanåt krypa in i någon form av skugga. Smörja alltid in dig i solskyddskräm speciellt utstående detaljer som nos och öron kan vara extra utsatta.

Lycka till med sommarens begivenheter och vi hoppas vädergudarna är på vår sida så vi får användning av våra nyinköpta solglasögon och annat som behövs för sommaren.