Smycken i mässing


Bra tips / fredag, januari 17th, 2014

Mässing är ett fantastiskt material på många sätt, ett material som i många år stått lite i skymundan. Idag däremot är mässing mer populärt än någonsin, både i inredningsdetaljer av olika slag till vackra unika smycken.

Mässing är ett material som är helt rätt i vår och därför vill vi ge lite tips på vackra unika smycken i detta material samt tipsa om en fantastisk designer.

 

Johanna-N

 

Johanna-N är smyckesdesigner och företag som startade upp i Umeå, Norrland 2009 och har sedan dess vuxit och har ett 50-tal återförsäljare i drygt 10 länder. Företaget förespråkar hållbart mode och har fantastiska smycken att erbjuda. Här finns smycken för dig som verkligen vill vara originell och unik. Handgjuten mässing är ett material som används på smyckena och de är verkligen både inne och tidlösa på samma gång. Här hittar du både armband, halsband och örhängen i unika och stilfulla utföranden. Här nedan kommer några bilder på deras mässingsmycken.

HornFem örhängen
Horn Örhängen från Johanna-N
BJORK-halsband-kvist
Björk halsband Johanna-N
SKOG-armband-kvistar
Skog armband från Johanna-N

Slow fashion

Slow fashion är ett begrepp som företaget står för och med det menas att de tror på en personlig långsiktig stil. De byter aldrig ut hela kollektioner utan ser sig själv som en del av modevärlden som erbjuder unika, personliga och hållbara smycken. Smyckena kan bäras av både män och kvinnor och till alla olika stilar. Johanna-N förespråkar kvalité framför kvantitet och de prioriterar att erbjuda ett mindre sortiment med hållbar produktion som ger minsta möjliga miljöpåverkan. De är därför vi vill hylla detta företag idag. De hänger med i dagens trender samtidigt som de hänger med i dagens miljösyn. Vi tror detta är ett företag som kommer att visa sina smycken i allt större utsträckning och smyckena kommer att kännas rätt och inne i många år framöver.