Smycken för rockers


Accessoarer, Bra tips / måndag, januari 20th, 2014

Olika smycken och accessoarer för olika tillfällen, så kanske det kan vara. Ska man på rockklubb så kanske inte vissa smycken passar utan då vill man ha smycken för rockers. Hårdrockare använder sig av speciella smycken, mycket nitar och läder men även örhängen av olika modeller med bland annat dödskallar på. 

bracelet jewelleryDet gäller att välja efter vilket tillfälle man befinner sig i. Letar du efter schyssta smycken för hårdrockare så kan du surfa in på www.dunken.se och kolla in örhängen med dödskallar eller andra coola smycken. Dessa smycken kan med fördel användas utanför hårdrockslokalen. Då hårdrocksgenren har blivit mer rumsren än vad den var i begynnelsen av hårdrockseran så kan man använda dessa accessoarer vid fler olika tillfällen.

Det är mer vanligare att det spelas hårdrock i radion idag och de som var unga på 70-talet vill gärna ha något som påminner om den eran och att ”en gång hårdrockare- alltid hårdrockare” verkligen gäller. Hårdrockaren väljer oftast att gå sin egen väg både då det gäller musik smak och modet. Det viktigaste trots allt är ju musiken.

Modets svängningar påverkar nästan inte en hårdrockare, man klär sig i sina tajta skinnbrallor och har sina nitläderarmband. Och den upplevelsen när man live med tusentals andra står uppklädd med alla de attiraljer som man har som hårdrockare, framför en stor scen och har sin favoritgrupp där uppe så är man i sitt esse.