Örhängen för alla tillfällen


Accessoarer, Bra tips / torsdag, juli 23rd, 2020

Att bära örhängen är ett vackert sätt att rama in ansiktet på, dessutom kan örhängen bidra till att din utsyrsel verkar mer komplett än med bara örsnibbar. Samtidigt gäller det att välja rätt örhängen för olika tillfällen och inte minst för olika typer av öron. Tänk på att ett litet öra inte kan bära lika tungt som ett större och därmed riskerar att se utdraget ut.

En personlig accessoar

Val av örhängen beror till största delen på din personliga stil och du kan därför lugnt lyssna på din magkänsla i viss utsträckning. Å andra sidan är det en god idé att matcha dem väl med din klädsel i övrigt. Ju mer formell situationen är desto viktigare blir det. Till exempel kanske diskreta pärlörhängen i äkta metall är det bästa alternativet för jobbintervjun eller mötet med din chef.

Gör stor skillnad

Med örhängen kan du enkelt förändra din outfit utan att behöva byta kläder. Det är kul och praktiskt om du exempelvis vill gå direkt från kontoret till en AW eller fest. Genom att addera ett större och glittrigt örhänge har du direkt skapat ett blickfång och en kontrast till din mer stilrena klädsel. Snygga örhängen i alla möjliga stilar hittar du numera i stor utsträckning online, till exempel hos butiken Sofin.se.