Modebloggstips


Bra tips / lördag, januari 18th, 2014

Om du vill hänga med i modesvängen är det viktigt att du har en bra utblick när det gäller det senaste inom klädmode, accessoarer och smycken. Det är förstås du som skall välja din egen stil och glans i alla lägen men det skadar aldrig att ta inspiration.

På nätet vimlar det av duktigt folk som bloggar om det allra senaste inom mode. Kan man enkelt identifiera sig med en rolig blogg som skriver om uppslag som just faller i din smak så känns det extra inspirerande innan man skall köpa något snyggt och trendigt. Nedan följer en kort resumé av några av Sveriges största, mest uppdaterade och livligaste bloggar inom kläd- och accessoarmode.

Blondinbella

Bloggen Blondinbella.se är en Sveriges absolut mest trafikerade bloggar och det är inte bara kläder, accessoarer och mode. Det är inte bara kläder och mode som lockar besökaren utan hela personen Blondinbellas (Isabella Löwengrip) livsstil är kul att läsa om. Om du är intresserad av en rolig kombination av mode med en ytterst personlig touch så kommer du garanterat att falla för Blondinbella. Bloggen är numera något som kan liknas en nöjesredaktion varför du kan räkna med att du får de senaste nyheterna när det gäller både vår- och sommarmode för 2014.

Sofie’s mode

Aftonbladets mode- och trenddel drivs av den modemedvetna Sofie Fahrman med signaturen Sofie’s mode. Det är givetvis inte bara Sofie som bidrar till Sveriges häftigaste och mest uppdaterade blogg när det gäller accessoarer och klädmode. Aftonbladet har en stab av duktiga medarbetare som följer samtliga modetrender i Sverige och internationellt. Om du vill veta vad som är inne idag eller om fyra månader så är det Sofie’s mode du skall titta närmare på. Hon vet verkligen vad hon talar om.

Blingit bloggen

Blingit bloggen är en mycket välskriven blogg som har en mer produktinriktad ton där fokus ligger mer på smycken, väskor och accessoarer. Ordet ”blingit” talar sitt tydliga språk; här får du läsa allt om det senaste som glänser och skiner upp. Är du ute efter ett vackert armband, halsband eller kanske en väska i guldnitar kan du få reda på om de är rätt sorts inspiration givet ditt klädval.