Mannens bästa accessoarer


Bra tips / fredag, februari 19th, 2016

Accessoarer för män är ett område som vuxit stort på senare tid, och idag är det lika trendigt med accessoarer och tillbehör för män som för kvinnor. Accessoarerna får dig att se mer välklädd ut och är ett bra sätt att variera din klädsel på. Det är nämligen detaljerna som gör den stora skillnaden och som tillåter varje man att uttrycka sin personliga stil på bästa sätt. Många accessoarer är dessutom inte bara snygga utan fyller praktiska funktioner som till exempel en väska, en scarf, ett par solglasögon eller en klocka.

accessoarer

En av de bästa investeringarna du kan göra som man när det kommer till accessoarer är att skaffa ett snyggt skärp. En av anledningarna är att skärpet bara blir snyggare med åren, och att lägga till ett skärp till din outfit kan lyfta den helt och hållet. Eftersom det finns en mängd olika varianter har du stora möjligheter att hitta ett skärp som passar din stil vare sig du ska vara propert elegant på kontoret eller strävar efter en tuffare, mer casual stil.

En snygg klocka är också en schysst investering, för liksom skärpet går klockan heller aldrig ur tiden – speciellt inte om du satsar på en märkesvariant. Nära besläktat med klockan är armbandet, en herrtrend som vuxit allt mer de senaste åren. Tidigare har armband varit starkt förknippade med kvinnor men idag bär många modemedvetna män armband till vardags. Kombinera gärna armbandet med klockan för en medveten och snygg stil. En schysst väska är också ett hett tips, speciellt för dig som är i farten. Utbudet av väskor för män har även det ökat, ett område som tidigare dominerats av modeller för kvinnor.

När du väljer accessoarer, så tänk på att inte överdriva användningen. Investera i några snygga saker som du gillar, men alternera mellan dem så att det inte blir för många accessoarer på samma gång eftersom det kan ge helt motsatt stileffekt.