Fodral för surfplattan


Bra tips / tisdag, augusti 20th, 2013

Snygga skal och fodral till din Ipad

Ett fodral till en Ipad fyller två funktioner. För det första skyddar den mot stötar och väta och för det andra förvandlar den telefonen till att bli mycket mer personlig och snygg. Istället för att ha en modell som alla andra gör skalet och fodralet dem unika. Det i sig är inte bara snyggt utan fyller även en extra funktion. Du hittar den lättare när dagens telefoner i övrigt är extremt lika i utformning.

Skal

iPadDe som söker efter något helt unikt kan välja att skapa sig ett eget skal. Det är nämligen möjligt att lämna in ett foto på en fotobutik (alternativt ladda upp via nätet) och få det tryckt på skalet. Ett skal med en personlig bild är inte bara unik utan skapar också en mycket personlig prägel på luren.

Men även de som köper ett färdigtryckt skal kan hitta många ovanliga tryck. Varför inte visa vilket lag man håller på i fotboll eller låta barnen ha Bamse och Pippi som tryck på skyddet.

Fodral

När det gäller fodral är det inte lika vanligt med olika tryck. Läderfodralen är snygga i sig själva och finns i flera olika färger. Fördelen med dessa är att de skyddar telefonen både på fram och baksidan. Detta till skillnad mot skalen som enbart skyddar baksidan.

En annan allt mer populär modell är plånboksfodralet. Det finns med tryck även om det är vanligare att de har en färg eller ett mönster. Orsaken att de kallas för plånboksfodral är att de även rymmer plastkort m.m. En komplett plånbok med både pengar och telefon. När dessa nu blivit mer populära har även utbudet breddats. Kundgruppen på dessa fodral är mestadels äldre ungdomar och vuxna vilket även syns på vilka olika modeller och tryck som erbjuds.